Municipis

Gironella destina 27.000 euros en subvencions a les entitats

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 31 de març a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Gironella o electrònicament a través d'una instància

per NacióBerguedà , 12 de febrer de 2020 a les 20:13 |
Imatge de Gironella. | Aj. Gironella
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Gironella ha obert la convocatòria de subvencions a les entitats i associacions del municipi que realitzin activitats sense ànim de lucre, amb un pressupost de 27.000 euros, que se sumen als convenis vigent amb Creu Roja Berguedà, Caritas i l’Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà. 
 
Al municipi hi ha més 50 entitats registrades que organitzen activitats i esdeveniments, tant de caràcter puntual com recurrent i dinamitzen la vila. L'alcalde de Gironella, David Font, ha explicat que des del consistori es vol acompanyar i donar suport "a les entitats amb els seus projectes, sempre que aquests siguin oberts a tota la ciutadania i integradors".
 
Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 31 de març a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Gironella o electrònicament a través d'una instància adjuntant-hi tota la documentació necessària. L'import màxim de la subvenció  serà de 6.000 euros i en cap cas superarà el 50% del pressupost del projecte presentat.

Consulta aquí les bases de la convocatòria per a entitats

 

Participació