Municipis

Setze ajuntaments del Berguedà reben suport de la Diputació pel servei de gestió de nòmines

A tota la província hi ha 135 governs locals de pobles de menys de 5.000 habitants que s'acullen a aquest servei

per NacióBerguedà, 12 de febrer de 2020 a les 17:41 |
A més de la confecció de nòmines, la Diputació també ofereix suport en la realització de documents de transferències bancàries, de cotització a la Seguretat Social i de liquidació mensual o trimestral de les retencions i ingressos. | Diba
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Barcelona ha renovat el seu suport de gestió de nòmines als ajuntaments de menys de 5.000 habitants. Els ajuntaments del Berguedà que continuaran tenint aquest servei són Avià, Bagà, Capolat, Casserres, Castellar del Riu, Fígols, Gisclareny, la Nou de Berguedà, la Quar, Montclar, Montmajor, Olvan, Saldes, Sant Jaume de Frontanyà, Vallcebre i Vilada; a més de l’Agrupació de municipis de Vallcebre, Fígols, Gisclareny, Castell de l’Areny i Montclar.
 
A tota la província són 135 governs locals de la província a través dels quals es gestionen 45.000 nòmines anuals, que es tradueix en 91 milions d’euros cada any.
 
A més de la confecció de nòmines, la Diputació també ofereix suport en la realització de documents de transferències bancàries, de cotització a la Seguretat Social i de liquidació mensual o trimestral de les retencions i ingressos a compte dels impostos.
 
Entre d'altres, també s'inclou les altes i baixes de personal, la formalització de contractes de treball i presentació telemàtica davant de les administracions corresponents, la gestió de les incapacitats temporals i un sistema d'arxiu digitalitzat de tota la documentació produïda.
 
El suport de la Diputació de Barcelona en l'elaboració de nòmines es realitza en un entorn web que està vinculat als portals telemàtics de les institucions de referència en aquest àmbit. A més, i de forma permanent, els ajuntaments també compten amb una formació adreçada als tècnics municipals, amb un assessorament respecte la idoneïtat de cada modalitat de vinculació contractual i amb un suport tècnic de resolució de consultes puntuals que tinguin els treballadors dels governs locals.

 

Participació