El JAB Berga femení assoleix el bronze al campionat de Catalunya de cros

Biel Vázquez destaca amb una victòria a la categoria sub-14.

11 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:40h
L'equip femení del JAB Berga va obtenir la tercera posició a Mataró.
L'equip femení del JAB Berga va obtenir la tercera posició a Mataró. | Cedida
L'equip femení del JAB Berga va obtenir la tercera posició en el 101è campionat de Catalunya de cros, que es va disputar a Mataró. Va aconseguir 95 punts i va quedar per darrere de l'Avinent Manresa, amb 39 punts, i del CA Granollers, amb 58. L'atleta del JAB Berga en millor posició va ser Sara Loehr, que va ser onzena. Núria Cascante va acabar quinzena, Clàudia Sabata 22a, Vanessa Chirveches, 26a, Lídia Pons, 37a i Ariadna Arisó onzena en sub-23. 

A l'apartat masculí absolut, els components del JAB van quedar en una discreta novena posició per equips, per la baixa de dos components en l'últim moment. La millor actuació va ser per a Roger Camprubí, que va quedar 28è. Marc Valdés va ser 32è, Roger Comella, 76è i Pol Raich, 94è. 

Victòria de Biel Vázquez en categoria sub-14

El JAB Berga va fer una gran actuació en les categories de promoció del campionat de Catalunya de cros de Mataró. Hi va destacar la gran victòria de Biel Vázquez a la categoria sub-14.

En la mateixa categoria que Vázquez, Pau Sistach va acabar catorzè i Ferran Sala, 57è. En sub-14 femení, Aina Civil va aconseguir el 29è lloc, Berta Rota, el 69è i Berta Boix, el 86è. En sub-12 femení, Aina Roca va ser setena i Clara Sistach, 44a, mentre que en sub-10 femení Ània Dalmau va acabar 38a. 

El JAB Berga participarà en l'estatal de cros per clubs, que està previst que se celebri el diumenge 23 de febrer a Sòria. 
 

Biel Vázquez va ocupar el primer lloc del podi en categoria sub-14. Foto: Cedida

 

Podi femení amb l'Avinent Manresa, el CA Granollers i el JAB Berga. Foto: Cedida