El JAB obre inscripcions per als 5 i 10km urbans de Berga

El club preveu arribar als 500 participants a l'edició d'enguany, que serà la vuitena i se celebrarà el 5 d'abril

Redacció
07 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:33h
Els 5 i 10 km Urbans de Berga celebrada l'any passat (arxiu).
Els 5 i 10 km Urbans de Berga celebrada l'any passat (arxiu). | Aj. Berga
La cursa de 5 i 10 quilòmetres urbans de Berga, organitzada pel club Joves Atletes de Berga (JAB), celebrarà el proper diumenge 5 d'abril la seva vuitena edició i ja ha obert inscripcions
 
Les inscripcions es poden fer al web del JAB, o de manera presencial a Intersport SerraMartí (Berga) i Bages Esports Outlet (Manresa). El preu d'inscripció és d'11 euros (6 euros, per als socis del club). A més a més, el fet d'inscriure els més menuts a les proves infantils, les urban kid, costarà 3 euros per cap. 

Els inscrits a les proves rebran una samarreta tècnica dissenyada per a l'ocasió, així com diversos obsequis. A banda, els guanyadors tindran trofeus i premis en metàl·lic.

Recompensa per inscriure's durant els primers dies
 
El JAB ha llançat una oferta especial per potenciar les inscripcions els  primers dies d’obertura. Segons el club, qui s’inscrigui abans de dilluns gaudirà d’un descompte del 50% en el preu del dorsal. Per beneficiar-se del descompte és necessari inscriure's amb el codi promocional BERGA2020. Gràcies a aquesta promoció, els més ràpids a apuntar-se hauran de pagar únicament 5,50 euros d'inscripció.
 
500 participants
 
El JAB preveu arribar als 500 participants a l'edició d'enguany, que serà la vuitena. La prova es caracteritza per una organització consolidada i per ser capaç d'atraure atletes d'elit que venen d'altres punts del país. 
Arxivat a