Marc Pons, nou president d'Esquerra Berga

Relleva Aleix Camprubí que ostentava el càrrec des de 2017

Pilar Màrquez Ambròs/Redacció
07 de febrer del 2020
Marc Pons serà el nou president d'Esquerra Berga.
Marc Pons serà el nou president d'Esquerra Berga. | Cedida
Esquerra Berga ha escollit aquest dijous la seva nova executiva. Ha estat en una assemblea en la qual Marc Pons ha estat nomenat com a nou president de la formació local, rellevant a Aleix Camprubí que ostentava el càrrec des de 2017. Pons també exercirà de secretari de Comunicació.
 
La nova executiva, que s'ha fet pública anit, estarà formada per Oriol Ortega com a secretari d'Organització, Mònica Duran com a secretaria de Política Municipal, Meritxell Almà al capdavant de la secretaria d'Igualtat, Jordi Parera a la tresoreria i Frederic Tarragò com a vocal. 
 
En un comunicat, Marc Pons ha afirmat que, tot i haver-se plantejat plegar del partit, pel moment convuls que viuen els republicans en l'àmbit català, afronta "el repte de treballar pel canvi". "Entenc que dins el partit hi ha moltes sensibilitats, i vull treballar per a totes; no obstant això, també crec que la visió de l'executiva nacional està basada en l'àrea metropolitana i cal capgirar les visions centralistes, la independència no la farem sols però tampoc la farà Barcelona. Hem de treballar per ser un partit més transversal on tothom se senti representat i sobretot sense perdre els nostres ideals". 
 
Per la seva banda, Oriol Ortega ha reconegut que hi ha molta feina per fer; i que, amb la nova executiva, es pot aconseguir "una secció local forta", per poder "reforçar la formació i participació de la militància dintre del partit". 
 

Oriol Ortega com a secretari d'Organització de la nova executiva. Foto: Cedida

Arxivat a