Puig-reig farà obres de reforma a la piscina municipal per un cost de 144.000 euros

L'actuació de millora i ampliació es farà el més aviat possible per garantir l'obertura de l'equipament a l'estiu

06 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:31h
Piscina municipal de Puig-reig (arxiu).
Piscina municipal de Puig-reig (arxiu). | Aj. Puig-reig
El ple de l'ajuntament de Puig-reig ha aprovat aquest dimarts el projecte de reforma de les platges i instal·lacions de la piscina municipal que requerirà una inversió de 144.000 euros. Els treballs s'han de dur a terme els pròxims mesos perquè l'obra estigui feta quan comenci la temporada d'estiu i consistiran en la retirada del paviment existent de les platges de la piscina i ampliació d'aquestes platges en l'àrea oest, darrere de la piscina gran, enderrocant un mur existent. El projecte ha estat objecte de debat al ple després d'haver estat ja aprovat per un decret d'alcaldia per tal de fer-ne la licitació el més aviat possible i garantir l'obertura de la piscina quan arribi l'estiu. 
 
L'alcalde, Josep Maria Altarriba, ha detallat en sessió plenària que "s'ha fet un projecte de remodelació de les platges amb un paviment imprès que és molt més resistent i compacte que l'actual, amb un arranjament de tots els desguassos de l'aigua i una petita ampliació perquè hi càpiga més gent, perquè en segons quins dies d'estiu anàvem molt justos". També es preveu col·locar una nova dutxa i una altra pèrgola com les actuals en la zona que s'ampliarà. 

L'objectiu de l'obra és l'adequació de l'equipament i aconseguir un estalvi econòmic en la despesa anual de manteniment. Per això també es renovaran els filtres, les bombes i les noves abeurades dels dos vasos de les piscines. 

El plenari de Puig-reig ha donat llum verda, a més, a la nova convocatòria d'ajuts concedits per l'ajuntament per a l'escolarització en les escoles bressol, de serveis socials per a persones en situació de vulnerabilitat, per a material i llibres, i per a activitats extraescolars. 
Arxivat a