Els oients del «Tot gira» trien l'himne del CE Vilada com el millor del futbol català del mes de gener

La melodia del Club Esportiu Vilada, equip que aquest any ha tornat a 4a Catalana i que ja ha consolidat una afició fidel, aspirarà a ser el millor himne de la temporada

Redacció
03 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:42h
Imatge d'arxiu del CE Vilada.
Imatge d'arxiu del CE Vilada. | CE Vilada
El Club Esportiu Vilada, la Unió Esportiva Llagostera i el Futbol Club Tàrraco competien per ser millor himne del futbol català del mes de gener al programa "Tot Gira" de Catalunya Ràdio, i el club berguedà ha estat el guanyador per un ampli marge. L'himne del CE Vilada, equip que aquest any ha tornat a 4a Catalana i que ja ha consolidat una afició fidel, ha estat l'escollit pels oients amb un 62,55 dels vots. 

És la cinquena edició del concurs organitzat pel programa d’esports de la ràdio catalana. L’objectiu és buscar el millor himne de l'any. Per això, cada mes s'escull tres finalistes i els millors passen a competir a final de temporada per endur-se el premi. El CE Vilada competirà per ser el millor himne de la temporada 2019-2020 amb el Vall-llobrega Club Futbol Sala, l'Atlètic Club Sant Pol, la Unió Esportiva Vilanova de l'Aguda, el Club de Futbol l'Eixampla, i amb la resta de melodies que surtin escollides com a millor himne d'ara a final de temporada. 

La lletra de l'himne està escrit per Quim P. Casadesús i el grup Esperit de Vi, que hi posa també la música.

El CE Vilada és un club centenari creat l'any 1913 i que ha competit habitualment a les categories territorials del futbol català i berguedà.