Bagà inaugura la reforma de la nova seu d'entitats

S'ha condicionat l'espai i s'han creant lavabos i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Redacció
27 de març del 2015
Actualitzat a la 13:30h

Seu d'entitats de Bagà Foto: Ajuntament de Bagà


Després d'anys de continuades reformes, l'Ajuntament de Bagà inaugura aquest divendres els treballs finals que condicionaran totalment la seu d'entitats, situada als baixos del carrer Historiador Pere Tomic, 1. 

Segons han informat, la construcció de l'edifici es va realitzar a meitat dels anys vuitanta, tot i que la reforma de la planta inferior, on s'ubica la seu d'entitats, no es va fer fins a finals de la mateixa dècada. Amb aquestes reformes, es va realitzar el tancament de la zona i s'hi van poder encabir les primeres seus de les diverses entitats de la vila. 

El Casal de Joves, però, no va tenir lloc fins el 2005, quan es va realitzar la segona fase de la reforma del local. No obstant això, i segons ha informat l'Ajuntament, el pas del temps i els canvis legals i normatius han posat de manifest la necessitat de fer algunes millores en l'espai, així com d'augmentar-ne la seguretat i la salubritat. 

Aquest divendres, doncs, el consistori baganès inaugura la darrera fase de les reformes. Una de les més importants ha estat la construcció d'un lavabo adaptat i un per a dones, tot i que també s'han fet dos locals més per a les entitats. D'altra banda, s'ha pogut realitzar un magatzem de material, s'han fet millores en el sistema d'evacuació i protecció en cas d'incendi, s'ha optimitzat el sistema elèctric i d'enllumenat, així com la ventilació dels locals interiors, s'han millorat les instal·lacions de la sala múltiple i s'ha condicionat un accés per a persones amb disminució de mobilitat.