Núria Cascante obté el bronze al Campionat de Catalunya de 10km en ruta

En categoria masculina, Xavi Tomasa ha estat sisè

28 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:51h
Núria Cascante al podi amb Míriam Ortiz i Laura Vilchez.
Núria Cascante al podi amb Míriam Ortiz i Laura Vilchez. | JAB Berga
La berguedana Núria Cascante s'ha alçat amb la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de 10 Km en ruta que s'ha disputat aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès. Núria Cascante ha fet un temps de 38 minuts i 14 segons, que li ha servit per ser cinquena a la general i tercera entre les atletes que participaven al campionat nacional. El primer i segon lloc del podi del Campionat de Catalunya l'han ocupat Míriam Ortiz (AA Catalunya) i Laura Vilchez (I Run With Leiva). 

En categoria masculina, el guanyador ha estat Abdessamad Oukhelfen (Playas Castellón), seguit d'Ibrahim Ezaydouni (FCB) i Dmitrijs Serjogins (Letònia). Xavi Tomasa ha estat sisè amb un temps de 31 minuts i 51 segons i primer de la seva categoria d'edat.

Una altra posició destacada pels berguedans, ha estat el 14è lloc d'Ariadna Arisó, amb una marca de 41 minuts i 37 segons. A més, hi han participat Alfonso López, també amb un temps de 41 minuts i 37 segons, Carles Reguant amb una marca de 46 minuts i 48 segons i Jesús Penis amb 49 minuts i 44 segons de temps. 
 

Participants del JAB als 10 km de Vilafranca. Foto: JAB Berga