Ignasi Ballús, Ramon Prat i Eloi Cortés es mantenen al capdavant dels Castellers de Berga

La colla berguedana va celebrar l'assemblea general que dona el tret de sortida a la temporada i va prendre la decisió de tornar a confiar en el president i els caps de colla

20 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:55h
Ignasi Ballús, Ramon Prat i Eloi Cortés, president i caps de colla dels Castellers de Berga.
Ignasi Ballús, Ramon Prat i Eloi Cortés, president i caps de colla dels Castellers de Berga. | Cedida
Els Castellers de Berga van celebrar la seva assemblea general que dona el tret de sortida a la temporada. La colla berguedana va prendre la decisió de tornar a confiar en Ignasi Ballús com a president i en Ramon Prat i Eloi Cortés com a caps de colla.
 
L'assemblea es va celebrar aquest dissabte 18 de gener al Cine Catalunya. El president i caps de colla van fer les valoracions de la temporada 2019 davant d'una cinquantena de persones.

Les candidatures de junta ja es van presentar el 2019 amb un recorregut de 2 anys. Hi ha hagut canvis en els seus membres però el projecte i les persones que passen al capdavant continuen sent les mateixes, fins a finals de 2020.

Els assajos començaran el divendres 14 de febrer i seran cada dimarts i divendres. A les 7 de la tarda començarà a assajar la canalla i a dos quarts de 9 del vespre començarà l'assaig general. La primera actuació serà el diumenge 22 de març, a Gironella.
Arxivat a