Taller de psicomotricitat vivenciada a Puig-reig amb el suport del consell comarcal

El termini d'inscripcions finalitza el 23 de gener

Redacció
16 de gener del 2020
Actualitzat a les 20:01h
El curs es farà cada dijous des del 30 de gener fins al 2 d’abril a l'espai Educa't.
El curs es farà cada dijous des del 30 de gener fins al 2 d’abril a l'espai Educa't. | CC Berguedà

La psicomotricitat ajuda l'infant a créixer de manera equilibrada en totes les àrees del seu desenvolupament. Amb aquesta mirada neix la segona edició d'una nova activitat de psicomotricitat vivenciada a Puig-reig. L'activitat que es proposa contempla una mirada integral de l’infant i té en compte la part motriu, cognitiva, emocional i relacional. El termini d'inscripcions finalitza el 23 de gener. 
 
Amb la suma d'esforços de l'Ajuntament, el Consell Comarcal del Berguedà i l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà s'ofereix a Puig-reig la segona edició d'un taller de 10 sessions a infants de P3 a P5, que es farà cada dijous des del 30 de gener fins al 2 d’abril a l'espai Educa't del municipi. 

El taller té un cost de 50 euros per a cada infant i es comptarà amb el suport econòmic del consell comarcal i la Diputació de Barcelona per tirar endavant l'activitat. És un curs que també s'ofereix enguany a Gironella i a Berga.
 
Totes les persones que estiguin interessades a apuntar-se o demanar més informació ho poden fer al 679037818 o [email protected]
 
Des de ja fa uns anys, diversos professionals de l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà i l'Oficina d’Inclusió Social del Consell Comarcal del Berguedà col·laboren per tirar endavant activitats inclusives, sota el títol Espai Viu Inclusiu. En un primer moment, es va iniciar el projecte per poder oferir un suport específic a infants que necessitessin el suport d'una fisioterapeuta per anar a la piscina. Mitjançant aquesta col·laboració, també va poder-se promoure l'hipoteràpia (teràpia amb cavalls), reduint una mica la despesa per a les famílies.
 
En aquesta línia d'activitats que poden ajudar al desenvolupament dels infants, però tant els que poden tenir alguna discapacitat com els que no, el curs passat ja es va realitzar a l’escola Sant Joan de Berga i a Gironella una activitat de psicomotricitat vivenciada, i es va fer amb èxit un taller com el d'aquest 2020 a Puig-reig.
Arxivat a