Gironella i l’Obra Social de la Caixa renoven el conveni per finançar el projecte de reforç escolar

"Gironella tots eduquem" va destinat a infants d’entre 6 i 12 anys escolaritzats als centres del municipi que presenten dificultats d'aprenentatge i tenen predisposició a aprendre

Redacció
14 de gener del 2020
Actualitzat a les 14:10h
Gironella tots eduquem és un projecte de reforç escolar i acompanyament.
Gironella tots eduquem és un projecte de reforç escolar i acompanyament. | Aj. Gironella
L'Ajuntament de Gironella i l'Obra Social "La Caixa" han signat un acord de col·laboració, per finançar el projecte Gironella tots eduquem, de reforç escolar i acompanyament en el procés educatiu d’alumnes escolaritzats en els centres d'ensenyament d'Educació Primària del municipi.
 
Gironella tots eduquem va néixer l'any 2015 arran de les demandes dels centres d’ensenyament d’Educació Primària d’un servei de reforç escolar que cobrís tota la demanda. Des de les regidories d’Atenció a les Persones i Ensenyament, juntament amb Càritas i Creu Roja, es va impulsar el projecte, i es va fer una detecció real de les necessitats.
 
Aquest projecte va destinat a infants d’entre 6 i 12 anys escolaritzats als centres del municipi que presenten dificultats d'aprenentatge i tenen predisposició a aprendre. Les sessions comencen amb l'inici del curs escolar, i s'allarguen fins al mes de juny.
 
La regidora d’Ensenyament, Lurdes Roset, ha explicat que el projecte permet oferir un conjunt d’espai adequats per estudiar, donar suport amb les dificultats per fer el treball personal fora de l'horari del centre educatiu, i promoure habilitats de desenvolupament personal, entre altres.
 
La regidora d’Atenció a les Persones, Teresa Terricabres, ha destacat la transversalitat del projecte ja que tant agents educatius com socials treballen directa o indirectament amb els alumnes dels centres en les diferents etapes escolars, així com la participació dels infants en activitats solidàries, com ara el taller de roses per Sant Jordi.
Arxivat a