Municipis

Berga homenatja a una veïna centenària

Àngela Rosset Fornell rep la Medalla Centenària de la Generalitat de mans de l'alcaldessa Montse Venturós

per NacióBerguedà , 9 de gener de 2020 a les 17:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Àngela Rosset Fornell ha rebut la Medalla Centenària de la Generalitat de mans de l'alcaldessa Venturós. Foto: Aj. Berga


L'Ajuntament de Berga i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha homenatjat aquesta setmana a la berguedana Àngela Rosset Fornell, veïna de la ciutat, que ha complert 100 anys. Àngela Rosset Fornell ha rebut aquest dimecres al matí la Medalla Centenària de la Generalitat. L'alcaldessa, Montse Venturós, li ha fet l'entrega d'aquesta medalla personalitzada que reconeix les persones que han complert 100 anys. 


La Medalla Centenària és un reconeixement de la Generalitat lliurat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a totes les persones residents a Catalunya que han complert 100 anys d'edat o estiguin a punt de complir-los. Es tracta d'una medalla commemorativa personalitzada, gravada amb el nom de la persona i l'any de celebració del seu centenari. 

 

Participació