L'Ajuntament de Berga mostra «tot el suport» a les famílies de l'avió

Maribel Iglesias celebra que no hi hagi hagut víctimes mortals a la comarca

Redacció
25 de març del 2015
Actualitzat a les 15:49h
Minut de silenci a la plaça de Sant Pere de Berga
Minut de silenci a la plaça de Sant Pere de Berga | Aida Morales

Minut de silenci a la plaça de Sant Pere de Berga Foto: Aida Morales


L'Ajuntament de Berga, així com la resta de consistoris que formen part de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) s'han volgut sumar aquest dimecres a les 12.00 hores, al minut de silenci per la mort de 150 persones a l'accident d'avió d'aquest dimarts al matí als Alps francesos. Aplegats a les respectives places de tots els ajuntaments, les entitats municipalistes i els ajuntaments han volgut fer arribar el suport i recolzament a les famílies de les víctimes que van morir al vol Barcelona-Düsseldorf de la companyia alemanya Germanwings. 

“Quan hi ha accidents d'avió, s'ajunten moltes tragèdies”, ha manifestat la regidora de Benestar Social del consistori berguedà, Maribel Iglesias, que ha volgut mostrar “tot el suport” de la capital a les famílies de les víctimes. Juntament amb ella, més de 30 persones, entre les quals els també regidors Jaume Vegas i Francesc Ribera, han mostrat el seu respecte en un solemne minut de silenci a la plaça de Sant Pere. 

Sensiblement emocionada, Iglesias també ha celebrat la “sort” dels tres treballadors del Berguedà que finalment no van agafar l'avió sinistrat, sinó el del dia anterior, tot i que aquest dimecres continua essent un dia de pena i dol a nivell mundial: “La vida de moltes famílies i moltes persones s'ha espatllat en un no res”. 
 

Maribel Iglésias i Francesc Ribera al minut de silenci Foto: Aida Morales

Arxivat a