El Rebost de Montmajor no ha tocat i se sortejarà en directe aquest diumenge

En aquesta 39a edició també se sortejaran 39 lots amb productes típics i un mini-rebost

Redacció
09 de gener del 2020
El Rebost de Montmajor.
El Rebost de Montmajor. | Cedida

El Rebost de Montmajor. Foto: Cedida


La butlleta del Rebost de Montmajor -que va amb el número del primer premi de la Rifa del Nen- no s'ha venut. Per això, els centenars de productes del Rebost encara no tenen guanyador i se sortejaran íntegrament el proper diumenge, 12 de gener, al Local del Comú, a partir de la 1 de la tarda, després del tradicional esmorzar.

A més a més, aquest any, de 10 hores a 12 hores, els Granger’s del Berguedà, acompanyaran el Rebost amb un animat ball de country a la Plaça del Mercat.   
 
Els comerços del poble i el Futbol Club Montmajor segueixen venent butlletes del sorteig, i els interessats en adquirir-ne poden comprar-ne fins el mateix diumenge. A banda del gran Rebost, en aquesta 39a edició també se sortejaran 39 lots amb productes típics i un mini-rebost.

Entre els productes que se sortejaran al migdia, hi ha un porc, un xai, pollastres, ànecs, pernils, botifarres, cava, vi, cerveses i tota mena d'aliments i una gran varietat d’articles. Tot plegat, per fer la rifa més gran de la comarca gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Montmajor, els veïns i comerciants del poble i el Futbol Club Montmajor.