Més de 700 infants participen en el disseny de la samarreta de canalla dels Castellers de Berga

La colla celebra l'alta participació i afirma que és una “bona manera” de difondre la cultura castellera

Redacció
25 de març del 2015
Actualitzat a les 11:36h
Grup de canalla dels Castellers de Berga
Grup de canalla dels Castellers de Berga | Castellers de Berga

Grup de canalla dels Castellers de Berga Foto: Castellers de Berga


Més de 700 nens i nenes de 13 escoles del Berguedà i rodalies van participar el passat mes de gener al primer concurs de dibuix infantil que van convocar els Castellers de Berga perquè fossin, els mateixos infants, els que escollissin el nou disseny de la samarreta de canalla de la colla castellera. En conjunt, hi van participar alumnes de P5 fins a 3r de primària amb diversos dibuixos i dissenys sota qualsevol tècnica i estil. 

D'entre totes les propostes, ha informat la colla, se n'haurà d'escollir una, que serà la que lluirà la canalla a la samarreta d'enguany. El guanyador es farà públic a través de les xarxes socials dels Castellers de Berga el proper 11 d'abril. D'altra banda, el nen o nena guanyadora rebrà una samarreta de la colla per a ell i per a tots els companys de classe, i també se'ls oferirà un taller de castells. 

“Estem molt contents amb l'alta participació i l'acceptació que ha tingut el concurs”, han manifestat els de la camisa blau marí en un comunicat. En aquest sentit, apunten que concursos com aquest, són una “bona manera” de fer participar els infants en la cultura castellera i de projectar els valors que, d'aquesta, se'n desprenen.