L'Associació pel Desenvolupament Rural es trasllada a Cal Pons

L'Ajuntament de Puig-reig cedeix un espai per acollir noves activitats i dinamitzar l'espai històric

Redacció
25 de març del 2015
Actualitzat a les 11:32h

Colònia de Cal Pons Foto: Quim Puig


L'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, l'entitat que gestiona els Ajuts LEADER al desenvolupament, traslladarà properament les seves instal·lacions a la Colònia Cal Pons de Puig-reig. L'entitat s'ubicarà en un espai situat al carrer de Sant Josep, al costat de l'Església, i a l'antic edifici del convent, gràcies a la cessió que ha realitzat l'Ajuntament de Puig-reig d'aquest espai. 

En aquest sentit, el consistori busca donar valor a la colònia i fixar noves activitats i seveis que dinamitzin i donin vida a aquest espai, que té "un gran valor històric de la indústria tèxtil a Catalunya”. D'altra banda, aquest canvi d'ubicació permetrà augmentar l'eficiència de funcionament del grup, que veurà reduïda la seva despesa pressupostària de cara al nou període de programació 2014-2020. 

Malgrat el canvi d'ubicació, ha precisat l'Associació, continuaran donant servei a les oficines de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, al Consorci per al Desenvolupament del Moianès i al Consorci per a la promoció dels municipis del Lluçanès. 
Arxivat a