Unes 300 persones de Puig-reig ballen els valsos i les polques dels Strauss amb l'orquestra Vivace Assai

Més de quaranta músics han pujat a l'escenari del pavelló

02 de gener del 2020
Actualitzat a les 19:29h
Concert-ball de Cap d'Any a Puig-reig.
Concert-ball de Cap d'Any a Puig-reig. | Aj. Puig-reig
El pavelló de Puig-reig ha celebrat el primer dia del 2020 amb un concorregut concert-ball de Cap d'Any que ha comptat amb l'orquestra Simfònica Vivace Assai, dirigida pel director Emmanuel Niubó. L'esdeveniment ha estat un èxit. Hi han assistit unes 300 persones que han pogut ballar acompanyats de la música en directe "d'una veritable" orquestra simfònica "amb més de quaranta músics", segons ha explicat la regidora de Comunicació, Rosa Garcia en un comunicat. 

Qui ho volia, ha pogut gaudir tranquil·lament del so de les boniques melodies que oferia l'orquestra i, en canvi, qui ha preferit moure's, ha pogut acompanyar les peces tot deixant-se portar per la pista de ball. "Ha estat una divertida i festiva manera de donar la benvinguda a l'any nou, escoltant la música i ballant els seus valsos i polques de la família Strauss", segons ha apuntat Garcia. 

El concert, que ha organitzat l'Ajuntament de Puig-reig amb la col·laboració de l'Orquestra Vivace Assai i el suport de la Diputació de Barcelona, ha permès traslladar al públic a Viena, on cada 1 de gener es fa el tradicional concert de Cap d'Any amb les músiques dels Strauss. "No podem portar Filharmònica de Viena, però sí aquesta música tan tradicional d'aquestes dates, interpretada en directe per una veritable orquestra simfònica", han apuntat des del consistori. 
 

Concert - ball de l'Orquestra Vivace Assai a Puig-reig. Foto: Aj. Puig-reig

 

Més de quaranta músics han pujat a l'escenari del pavelló d'esports. Foto: Aj. Puig-reig

Arxivat a