Cercs celebra dissabte el parc de Nadal més solidari

La Comissió de Festes del Rosaret s'encarregarà de la barra amb menjar i begudes, de la qual el 100% dels beneficis aniran destinats a la campanya "Tot és possible" dedicada a l'Arlet, una nena que pateix un neuroblastoma

02 de gener del 2020
Actualitzat a les 18:49h
Inflables en un parc de Nadal (arxiu).
Inflables en un parc de Nadal (arxiu). | Emili Jané
L'Ajuntament de Cercs organitza, aquest pròxim dissabte 4 de gener, el Parc de Nadal més solidari amb diferents tipus d'activitats, tallers, inflables i circuits per a la canalla. L'activitat tindrà lloc al Pavelló d'Esports de Sant Jordi i l'entrada serà gratuïta. La Comissió de Festes del Rosaret s'encarregarà de la barra amb menjar i begudes, de la qual el 100% dels beneficis aniran destinats a la campanya "Tot és possible" dedicada a l'Arlet, una nena del municipi que pateix un neuroblastoma, un tipus de càncer infantil. 

El regidor d'Esports, Jordi Ragués, ha explicat que, entre les activitats que podran realitzar nens i nenes a partir de 3 anys, hi haurà diversos tallers de manualitats, un parc d'inflables i un circuit de Balanze Bikes, una divertida barreja entre patinet i bicicleta. L'horari d'obertura serà a les 4 de la tarda i no tancarà fins a les 8 del vespre. 

"La comissió de Festes del Rosaret es va oferir a col·laborar, com han anat fent les diferents entitats amb la campanya dedicada a l'Arlet. D'aquesta manera, es va decidir que l'entitat s'encarregaria d'un dels tallers i, a més a més, de la barra de menjar i beguda, que serà on s'aconseguiran els diners que es destinaran íntegrament a  la iniciativa 'Tot és possible'", ha assegurat Ragués. 

Jordi Ragués ha apuntat que, si bé aquest Parc de Nadal solidari es fa al Pavelló Esportiu de Sant Jordi de Cercs, de ben segur que hi haurà canalla de tot el municipi i també d'altres punts de la comarcal del Berguedà. L'organització confia que enguany l'aspecte més solidari de la proposta, i el fet de fer-se en dissabte, animi a igualar o superar la xifra de participants d'altres edicions, en les quals s'havia arribat al centenar d'infants. "L'any passat va caure entre setmana i sabem que això va fer més difícil que avis i pares poguessin acompanyar els infants al parc", ha apuntat Ragués. "El fet que sigui un acte solidari, creiem que també ajudarà que vingui més gent", ha afegit el regidor.

El Parc de Nadal de Cercs esdevindrà per unes hores, un any més, en un espai d’oferta de lleure per gaudir individualment, en grup o en família. 

Més activitats per recaptar fons amb "Tot és possible", al gener

Les activitats de la campanya "Tot és possible" no s'acabaran aquí. L'11 de gener hi haurà una masterclass de zumba, que es farà també al pavelló de Sant Jordi Cercs. Jordi Ragués, a més, ha detallat que s'ha d'acabar de tancar la data de la Quina Solidària que s'havia de fer el 14 de desembre, però que va deixar-se per passat festes per tal d'aconseguir més requesta. La campanya per l'Arlet i una desena d'entitats van rebre al novembre el Premi Santa Bàrbara 2019 pel seu "esforç" i "solidaritat". Els últims mesos, la campanya ha portat a terme diferents activitats com el concert dels Catarres que va aplegar més de 1.200 persones. El seu propòsit és seguir aportant els beneficis a la investigació de nous tractaments.