Avià acull la quarta edició del Rogaine del Berguedà

Les inscripcions es poden fer amb descompte del 2 al 10 de gener a través del web del COB

Redacció
02 de gener del 2020
Actualitzat a les 19:08h
Campionat d'orientació (arxiu).
Campionat d'orientació (arxiu). | Josep M Montaner
Un any més, per arrencar la temporada de competicions, el 18 de gener, el Club Orientació Berguedà (COB) organitza el Rogaine del Berguedà. Enguany, serà la quarta edició i se celebrarà al municipi d'Avià.
 
Novament la cursa tindrà 3 modalitats: la de 6 hores, puntuable per la Copa Catalana de Rogaines, i les populars de 3 i 1,5 hores. Com els altres anys, els beneficis obtinguts en les inscripcions de la modalitat popular d'1,5 hores es destinaran a la Marató de TV3. L'any passat es van aconseguir recaptar més de 1300 euros.
 
El mapa, que comprèn una àrea de 45 quilòmetres de terreny amb poc desnivell i una xarxa de camins i corriols molt extensa, uneix el mapa de Rogaine d'Avià amb el de Rogaine de Casserres utilitzat el 2019. Amb la unificació hi ha un 50% de part nova. Així els participants podran córrer en una zona que no s'havia cartografiat fins ara.

Les inscripcions es poden fer amb descompte del 2 al 10 de gener a través del web www.cob.orientacio.cat. A partir d’aquesta data i fins al dia 16 de gener les inscripcions tindran un recàrrec. Les modalitats populars també es poden fer el mateix dia de la cursa, però fins a exhaurir mapes.