Èxit de públic a la recuperada festa de Cap d'Any de Berga

La revetlla que va celebrar-se al pavelló vell de la ciutat, i que no es feia des de 2012, va aconseguir vendre un total de 1.019 entrades

02 de gener del 2020
El pavelló vell fa el ple absolut a la revetlla de Cap d'Any.
El pavelló vell fa el ple absolut a la revetlla de Cap d'Any. | Aj.Berga
Ple total a la recuperada festa de Cap d'Any de Berga. La revetlla que va celebrar-se al pavelló vell de la ciutat, i que no es feia des de 2012, va aconseguir vendre un total de 1.019 entrades. Les 800 entrades anticipades van exhaurir-se dilluns i la resta d'entrades es van vendre a taquilla la mateixa nit de Cap d'Any. La festa va omplir l'aforament de 980 persones, i va poder vendre més entrades perquè hi va haver persones que van marxar durant la nit.  

Les actuacions de Thug Life Band, versionant cançons de diversos grups musicals, i Dj Weah, amb una sessió de música urbana i hits comercials, van animar la vetllada que va allargar-se fins a dos quarts de 6 del matí. 

L'Ajuntament de Berga va organitzar aquesta festa amb la col·laboració de l'Handbol Berga, el Bàsquet Berga i el CE Berga. Els clubs esportius, que normalment ja col·laboren amb altres activitats a la ciutat, van encarregar-se de les barres del bar i el guarda-robes. 

El propòsit de la revetlla era, des d'un principi, cobrir la manca d'oferta d'oci festiu dels últims anys a la ciutat en una nit com la de Cap d'Any. Des de primera hora de la matinada, el pavelló vell va gaudir d'una excel·lent assistència de persones disposades a ballar i passar-s'ho bé per celebrar l'entrada de l'any 2020. 
 

Thug Life Band va versionar cançons de diversos grups musicals. Foto: Aj.Berga


La compra de l'entrada incloïa una aigua gratuïta, que podia reomplir-se amb una font situada a l'exterior del pavelló, i xocolata amb xurros, també disponibles a l'exterior del recinte esportiu amb la presència d'una food truck

Punt Lila contra la violència masclista

El Punt Lila instal·lat al pavelló durant la festa de Cap d'Any va registrar sis consultes. El servei gestionat per agents de nova formació, vinculades a les entitats esportives locals, va oferir informació, assessorament i distribució de marxandatge de la campanya "Vull la Nit!". 
 
Arxivat a