La Cambra de Comerç entrega una medalla d'honor el seu expresident al Berguedà

Enric Montañà és guardonat per Miquel Valls, juntament amb els exdelegats de l'Anoia i el Maresme

Redacció
24 de març del 2015
Actualitzat a les 18:01h
Enric Montañà
Enric Montañà | Cambra de Comerç

L'expresident de la Cambra de Comerç al Berguedà, Enric Montañà Foto: Cambra de Comerç


El que va ser president de la Cambra de Comerç al Berguedà entre 1998 i 2014, Enric Montañà, ha rebut aquest dimarts una medalla d'honor de la institució per la seva tasca al capdavant de la delegació comarcal, i per la seva implicació en aconseguir millores pel teixit empresarial i associatiu del Berguedà. 

En aquest sentit, juntament amb els exdelegats de l'Anoia i del Maresme, el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, ha guardonat l'empresari berguedà nascut a Berga el 1942, i ha elogiat la seva insistència per aconseguir millors infraestructures a la zona. Concretament, ha destacat el seu paper com a defensor del desdoblament de l'eix europeu E-9, que permetria comunicar Barcelona i París, i la interconnexió entre empreses del sud de França i de la comarca, gràcies a l'estreta relació que va gestar amb la Cambra d'Ariège.

El juliol del 2014, però, Montañà va traspassar les responsabilitats a Joan Boix, cofundador i conseller delegat de Serradora Foix, amb l'objectiu d'unir el sector, segons aquest mateix va manifestar a aquest diari.

A l'acte de commemoració també hi han assistit l'actual coordinador de Delegacions, Oriol Guixà; el director de Delegacions, Josep Francí, i els actuals presidents del Consell de les Delegacions de la Cambra.
 

Entrega de medalles d'honor de la Cambra de Comerç Foto: Cambra de Comerç