El segon cros comarcal es disputarà a Avià al gener

La competició es manté oberta a categories escolars però també a l'àmbit absolut i a veterans

31 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:57h
El cros comptarà amb participants de diverses categories i edats (arxiu).
El cros comptarà amb participants de diverses categories i edats (arxiu). | Xevi Mas
El Berguedà celebrarà diumenge 12 de gener el segon campionat comarcal de cros. La prova es disputarà al llac petit de Graugés, a Avià, i estarà oberta a totes les categories, ja sigui cros escolar com categoria absoluta i veterans. 

El Club Atletisme JAB Berga organitza el segon campionat de cros amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Avià, per delegació del Consell Comarcal del Berguedà i el Consell Esportiu del Berguedà. L'entrega de dorsals es farà a dos quarts de 10 del matí i l'inici de curses serà a partir de dos quarts d'11. Es tracta d'una prova prèvia a la final nacional de crossos escolars que es disputarà el 8 de març a l'Alt Penedès. Tots els participants rebran una aigua i una medalla. 

Tots els atletes de les categories escolars, hauran de tenir la seva corresponent llicència escolar de la seva comarca i tramitada pel consell català del esport de la Generalitat de Catalunya de la temporada en curs, qui no la tingui se li tramitarà una de nova per un període de un dia, de manera que cal portar targeta sanitària i 7 euros. Mentre que tots els atletes de les categories junior, sènior i veterà no caldrà que estiguin federats i se'ls tramitarà una llicencia per un període de un dia. 

La data límit d'inscripció és fins una hora abans de recollir el dorsals, es a dir, el mateix dia 12 de gener a la carpa del Consell Esportiu del Berguedà. Les inscripcions poden fer-se a través del web del JAB. 

L'any passat el primer cros comarcal va disputar-se a la Pobla de Lillet. El Berguedà va sumar-se així a altres territoris que també organitzen un cros comarcal com Osona, el Maresme o La Selva.