Concert de valsos i polques per començar l'any a Puig-reig

El pavelló petit del poble serà l'escenari de l'actuació de l'orquestra Vivace Assai, que permetrà gaudir en directe de la música de la família Strauss

Redacció
30 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:21h
 El públic podrà escoltar en directe les peces d'una orquestra simfònica, dirigida per Emmanuel Niubó, i també tindrà oportunitat de ballar-les.
El públic podrà escoltar en directe les peces d'una orquestra simfònica, dirigida per Emmanuel Niubó, i també tindrà oportunitat de ballar-les. | Polifònica de Puig-reig
Puig-reig acollirà un concert per donar la benvinguda a l'any. El pròxim dimecres 1 de gener el pavelló petit del poble serà l'escenari de l'actuació de l'orquestra Vivace Assai, que permetrà gaudir en directe dels valsos i polques de la família Strauss. "Hi haurà un espai lliure per a la gent que tingui ganes de ballar al so d’aquesta música tan alegre i tan característica d’aquesta època de l'any, a banda de les cadires i grades disposades per a qui s'estimi més gaudir-ne assegut", han explicat fonts municipals. Serà un esdeveniment únic "amb més de 40 músics", han assegurat. 

Aquesta cita musical vol recordar el tradicional concert d'Any Nou que se celebra a Viena cada 1 de gener. "Evidentment, no podem portar l'Orquestra de Viena, però sí la música de la família Strauss, interpretada en directe per una veritable orquestra simfònica", han explicat des del consistori. El públic podrà escoltar en directe les peces d'una orquestra simfònica, dirigida per Emmanuel Niubó, i també tindrà oportunitat de ballar-les.

El concert, que organitza l'Ajuntament de Puig-reig amb la col·laboració de l'Orquestra Vivace Assai i el suport de la Diputació de Barcelona, serà a les 7 de la tarda i les entrades costen 15 euros anticipades i 18 euros a la taquilla. Es poden comprar al Rock&Classics (Berga), Iglesias Fotògrafs (Puig-reig), Chaplin (Navàs), Llibreria Guinó (Gironella) i E&G Assessors (Casserres). 
Arxivat a