En marxa el concurs per dissenyar el cartell del FeMAP 2020

El certamen celebrarà els seus deu anys commemorant el 500 aniversari del naixement del compositor Joan Brudieu

Redacció
27 de desembre del 2019
Imatge d’una actuació de la passada edició del FeMAP.
Imatge d’una actuació de la passada edició del FeMAP. | FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ha engegat el concurs de cartells per escollir la que serà la imatge de la seva 10a edició. Aquelles persones interessades en participar-hi, poden fer-ho a través del web del festival fins el dia 24 de gener. Amb aquest concurs, el festival vol estimular la participació i la creativitat dels artistes pirinencs, i alhora, fomentar la seva obra.

Com cada any, només hi poden participar creadors dels municipis que formen part del festival, que al Berguedà enguany són Berga, Bagà i Avià. 

El premi pel guanyador serà de 1.500 euros, mentre que els finalistes obtindran un passi per a dues persones per a tots els concerts del FeMAP 2020 i un exemplar del CD del festival. El concurs consta de dues fases: una primera on s’escolliran sis propostes finalistes, dues per votació popular i quatre per decisió d’un comitè tècnic format per membres del festival i representants dels municipis participants.

Aquesta fase del concurs acabarà el 2 de febrer, moment en que començarà la recta final del concurs, on un jurat d’especialistes decidirà els cartells finalistes i el guanyador. La decisió del jurat es farà pública a partir del 10 de febrer del 2020. Per decidir el cartell guanyador, el jurat valorarà els criteris d’originalitat, composició, impacte visual, claredat del missatge i ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc la seva cultura i la seva iconografia.

En la passada edició del 2019 es van presentar una trentena de propostes de diferents artistes pirinencs. La guanyadora va ser la jove Valença Castells, de Vilamolat de Mur, amb la seva obra Natura musical.
 

Consulta el formulari i les bases del concurs