porta a porta

Consulta aquí els horaris de Nadal del servei de recollida porta a porta

El consell comarcal assegura que "aquests canvis estan pensats perquè el personal de les empreses no hagi de treballar en moments assenyalats i, al mateix temps, oferir la màxima qualitat del servei"

per Pilar Màrquez Ambròs , Berga, 20 de desembre de 2019 a les 19:21 |
Porta a porta a Berga (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Berguedà coordinarà el canvi d'alguns horaris i dies de recollida als 12 municipis porta a porta de cara a les festes nadalenques. 

Segons l'ens comarcal, "aquests canvis estan pensats perquè el personal de les empreses no hagi de treballar en moments de l’any molt assenyalats i, al mateix temps, oferir la màxima qualitat del servei a la població, mantenint les freqüències de recollida setmanal de cada fracció". 


Quins són aquests canvis?

A Gironella, el diumenge 5 de gener, l'orgànica comercial s'haurà de treure al carrer abans de les 12 del migdia, en comptes d'abans de les 10 del vespre com es fa habitualment. 


A Puig-reig, aquest mateix canvi d'horari també se succeirà els dimarts 24 i 31 de desembre que hi ha recollida d'orgànica i envasos i el mateix diumenge 5 de gener que es recull el rebuig i l'orgànica comercial. Aquestes fraccions s'hauran de treure al carrer abans del migdia.

A Casserres i Olvan no hi haurà recollida de paper, cartró i orgànica dimecres 1 de gener, sinó que es farà dijous 2 de gener

A Sant Julià de Cerdanyola, la Pobla de Lillet, Bagà, Guardiola de Berguedà, Cercs, Avià i Vilada, en comptes de fer-se recollida d'orgànica el dimecres 25 de desembre i l'1 de gener, aquesta es farà divendres 27 de desembre i 3 de gener. A més, cal tenir en compte que dissabte 28 de desembre i dissabte 4 de gener hi haurà recollida de paper i cartró. 

A Berga, en comptes de recollir l'orgànica i el paper i cartró el dimarts 24 i 31 de desembre, el servei de recollida passarà els dimecres 25 de desembre i 1 de gener. Així mateix, el rebuig que s'havia de treure al carrer els dimecres 25 de desembre i 1 de gener, es recollirà els dilluns 23 i 30 de desembre a la capital berguedana. 
 

Canvis d'horari al porta a porta. Font: CCBerguedà

 

Participació