Nadal

L'Ajuntament de Gironella i les entitats sumen forces per oferir activitats nadalenques per a tots els públics

Una de les novetats d'enguany son els torneigs de PlayStation FIFA i PlayStation Rocket League per a joves d'entre 8 i 14 anys el primer, i d’entre 12 i 16 el segon

per NacióBerguedà , 19 de desembre de 2019 a les 18:21 |
L'encesa de llums de Gironella durant el passat pont de la Puríssima. | Aj. Gironella
L'Ajuntament de Gironella i les entitats locals han sumat forces per oferir una programació d'activitats nadalenques per a tots els públics. Les activitats, que van començar l'1 de desembre s'allargaran fins el 12 de gener.
 
Com ja és tradició, es tornarà a celebrar el Pessebre Vivent de la vila de Gironella al nucli històric el dissabte 21 a les 19 hores; el Tió popular el dimecres 25 de desembre a les 11.30 hores (tothom qui vulgui participar haurà de portar un bastó); l'arribada del Patge Gercai a la plaça de l'Estació el diumenge 29 a les 17.30 hores; i l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el diumenge dia 5 de gener a les 18 hores a les Roques del Pont Vell.
 
Una de les novetats d'enguany son els torneigs de PlayStation FIFA i PlayStation Rocket League per a joves d'entre 8 i 14 anys el primer, i d’entre 12 i 16 el segon, el 27 de setembre, al Local del Blat. La participació és gratuïta, i cal inscriure's a través de l'App de Gironella. La regidora de Joventut, Anna Ferrer, explica que enguany s'ha volgut fer una prova pilot amb activitats destinades a un públic jove que no encaixa ni en les activitats infantils ni en les d’adults.
 

 

Participació