Marc Coma torna al Campionat del Món de ral·lis per revalidar el títol del 2014

L'actual campió del Dakar afirma que comença la temporada amb “ganes i energia”

Redacció
23 de març del 2015
Actualitzat a les 17:28h

El pilot d'Avià, Marc Coma Foto: Pere Gendrau


El pilot d'Avià guanyador del darrer Ral·li Dakar, Marc Coma, tornarà a disputar, a partir d'aquest dissabte, la primera prova del Campionat del Món de Ral·lis Cross-Country 2015, una fita de la qual es va declarar campió l'any passat, i que enguany espera revalidar. 

Durant dissabte, tindrà lloc l'etapa pròleg i serà, a partir de diumenge i fins dijous 2 d'abril, que Coma començarà la defensa del sisè títol del Mundial, que el pilot d'Avià va aconseguir el 2005, 2006, 2007, 2010, 2012 i 2014. Pel que fa a aquesta prova, és una de les preferides pel d'Avià, malgrat ser, d'altra banda, una de les més exigents del calendari, amb 2.092 quilòmetres, dels quals 1.306 cronometrats a través de l'Abu Dhabi Desert Challenge.

“Ja tenia ganes de començar la temporada”, ha declarat Coma, que ha assegurat que es dirigeix a Abu Dhabi amb “molta energia i ganes de realitzar una bona actuació”. No obstant això, assegura que tots els equips començaran amb un nivell alt d'intensitat, de manera que s'ha mantingut prudent, i ha afirmat que, en aquesta carrera, “els petits detalls seran decisius”.

Durant els darrers mesos, l'actual campió del Món i del Dakar ha combinat sessions de gimnàs amb bicicleta. A més, ha entrenat amb la moto que utilitzarà per competir a l'Emirat que, d'altra banda, és la mateixa que l'ha portat a la victòria en les passades curses. “Estarem molt atents i amb la màxima concentració en una prova que ens ha de servir par activar-nos i firmar un bon inici de temporada; ha arribat el moment de tornar a gaudir”, ha conclòs.