Sant Julià de Cerdanyola prepara la quarta edició de la seva cursa de Reis

Les inscripcions ja són obertes en qualsevol de les modalitats que permet l'activitat

18 de desembre del 2019
Actualitzat el 19 de desembre a les 9:15h
Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola en la passada edició (arxiu).
Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola en la passada edició (arxiu). | JAB Berga
S'apropa la quarta edició de la Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola que es farà el proper diumenge dia 5 de gener de 2020 a les 11 del matí. Tothom podrà participar en aquest esdeveniment esportiu que presenta diferents modalitats: una cursa, una caminada i curses infantils. L'activitat està organitzada per l'Ajuntament de Sant Julià, el JAB Berga, la iniciativa Mou-te Alt Berguedà i la Diputació de Barcelona. Les inscripcions ja poden realitzar-se al web
 
El recorregut de la Cursa de Reis de Sant Julià, de 5 quilòmetres i limitada a 250 participants, recorre els voltants de la població i s'endinsa dins el bosc, "un paisatge molt atractiu amb unes vistes impressionants de l'alt Berguedà, i entre altres, del Pedraforca", segons han indicat en un comunicat fonts de l'organització.
 
A tots els participants se'ls obsequiarà amb material esportiu dissenyat per a l'ocasió, una bossa de regals i la corona de participants. Els primers classificats  de la general en les respectives categories tindran premi: se'ls atorgarà el trofeu Fia-Faia, la corona guanyadora i un magnífic tortell de reis. En finalitzar la prova, els assistents podran gaudir d'una fabulosa xocolatada amb coca artesana, cortesia de l'Ajuntament del municipi. Qui vulgui prendre part de la cursa, té temps per apuntar-s'hi fins al divendres 3 de gener.