Igualtat

El Consell ofereix formació sobre llenguatge inclusiu al personal de les administracions locals

El curs vol detectar sexisme en el llenguatge, conèixer alternatives, eines i estratègies per elaborar textos i documents administratius i institucionals inclusius

per NacióBerguedà, 18 de desembre de 2019 a les 12:16 |
La formació de vuit hores de durada es farà a la seu de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, al Carrer Lluís Millet. | ADBerguedà
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Berguedà oferirà a principis de 2020 una formació sobre llenguatge inclusiu. El curs va dirigit al personal de les administracions locals del Berguedà i vol promoure fer un ús no sexista del llenguatge.

La formació de vuit hores de durada es farà a la seu de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, al Carrer Lluís Millet, 33, a Berga. I es faran dos grups: un el 29 de gener i el 5 de febrer i l'altre el 12 i el 19 de febrer. Cal fer la inscripció prèvia, abans del 20 de gener en aquest enllaç.
 
"La formació vol detectar sexisme en el llenguatge, conèixer alternatives, eines i estratègies per elaborar textos i documents administratius inclusius i aprendre a fer un ús no sexista del llenguatge en els documents institucionals i administratius", segons fonts del consell comarcal.

 

Participació