VÍDEO Càritas Berga rellança la campanya «Cors solidaris» per captar fons per les seves iniciatives socials

Són un cors de xocolata que es poden adquirir en diversos establiments col·laboradors

17 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:38h
Imatges de la campanya que Càritas Berga ha compartit a les xarxes socials.
Imatges de la campanya que Càritas Berga ha compartit a les xarxes socials. | Càritas Berga
Càritas Parroquial Berga rellança la campanya Cors solidaris, que adreça a tota la ciutadania, per promoure el compromís col·lectiu, interpel·lar a les persones sobre la necessitat de ser part activa en la lluita contra la pobresa i recaptar fons per tirar endavant els projectes d'acció social, formació, reforç escolar i d'inserció laboral que l'entitat impulsa al llarg de l'any. 

En el marc d'aquesta campanya, Càritas Berga promou la iniciativa dels Cors solidaris. S'han posat a la venda uns 850 cors de xocolata que es poden adquirir en els diversos establiments col·laboradors al preu de dos euros. Es tracta d'un petit detall molt adient per posar a la taula o per regalar en aquestes dates de trobades familiars, tió i Reis d'Orient. Els donatius resultants de la seva compra ajuden al sosteniment de la entitat i dels seus programes de promoció social.

Amb aquesta campanya, que va néixer fa uns anys a Càritas Vic i que ja es fa també en altres ciutats properes com Manresa, Càritas vol visibilitzar els programes que porta a terme, fer una crida als ciutadans a fer-se socis de l'entitat per ajudar al manteniment dels seus projectes, i alhora agrair el treball de voluntaris i col·laboradors per fer-ho possible.

Després de l'èxit de la campanya de l'any passat, Càritas Parroquial Berga ha volgut anar més enllà, i ha decidit fer-ne difusió mitjançant uns vídeos, editats per la periodista Alba Martínez, en els quals han col·laborat diferents persones de Berga vinculades a àmbits diversos de la ciutat. 

Els cors de xocolata per endolcir el Nadal i fer-lo més solidari es poden comprar a Càritas Berga, però també a Cal Travé, la merceria Clàudia, la llibreria Huch i Toon's Complements. Càritas organitza una jornada solidària de cara el dissabte 21 de desembre on també vendrà aquests cors a la plaça de Sant Joan.

A més a més, aquest dijous dia 19, voluntaris de Càritas Berga seran a l'Hospital Sant Bernabé de 10 del matí a 1 de la tarda. 
 

 
Arxivat a