El Concurs de Cartells de la Patum 2015 rep enguany 40 propostes

Des del 29 de març els berguedans podran votar el millor cartell, que es farà públic el 17 de maig

Redacció
23 de març del 2015
Actualitzat a la 13:16h
La 41a edició del Concurs de Cartells de la Patum per anunciar les festes de Corpus 2015 ha rebut, enguany, un total de 40 propostes. Aquestes són les dades que ha traslladat l'Ajuntament de Berga després de tancar el termini per a presentar els treballs aquest passat divendres 20 de març. 

A partir d'aquí, el Jurat Qualificador començarà a elegir-ne entre tres i cinc, que seran els finalistes. Aquests treballs seran els exposats a l'Oficina de Turisme entre el 29 de març i el 12 d'abril, i que la ciutadania podrà votar perquè, finalment, esdevingui el cartell oficial de la Patum 2015. En aquest sentit, les votacions es faran presencialment amb identificació prèvia, ja que només s'acceptarà un vot per persona. 

El cartell guanyador es farà públic el 17 de maig, just després del Ple Extraordinari de l'Ascensió, que es farà com cada any per aprovar la celebració de la festa.

Pel que fa al jurat d'enguany, estarà format pel regidor de la Patum, Àngel Guiu; el guanyador del Concurs de Cartells de l'any passat, Albert Escánez; el dissenyador industrial Daniel Massana; el vestidor de Plens Antolí Barra; l'arquitecte i fotògraf Josep Xoy; la pintora Teresa Orriols, i el membre de la Col·lecció Testimoni de La Caixa i guanyador del concurs el 1975 i 1988, Climent Vilella. 
Arxivat a