L'Hospital Sant Bernabé de Berga s'adhereix al programa «Aquí Sí. Fruita i Salut»

Com a establiment promotor del consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat

Redacció
17 de desembre del 2019
Entrega del certificat del programa que promou el consum de fruita a l'hospital de Berga.
Entrega del certificat del programa que promou el consum de fruita a l'hospital de Berga. | HSB
L'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga i el restaurant La Fonda, a l'espai Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages, han rebut l'acreditació "Aquí sí. Fruita i salut", com a establiments promotors del consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat en els establiments de restauració.

La cafeteria i menjador laboral de l'Hospital de Sant Bernabé de Berga ha rebut l'acreditació "Aquí sí. Fruita i salut", el passat divendres 13 de desembre, ja que en els dinars que ofereix als clients i treballadors del centre sanitari sempre s'hi pot trobar fruita pelada i tallada, a punt per consumir, segons fonts del departament de Salut. L'Hospital de Sant Bernabé va rebre l'acreditació Amed el 2013, per primer cop, i des d’aleshores l'ha anat renovant periòdicament.

Pel que fa al restaurant La Fonda, que ha rebut el reconeixement el passat dimarts 10 de desembre, ofereix fruita pelada i tallada, a punt per consumir, en els esmorzars i dinars que proporciona als seus clients. Aquest establiment disposa, des del 2016, del certificat Amed, pel seu benfer i la utilització d'aliments típics de la cuina mediterrània en l'oferta culinària del seu menú diari. 
 
Arxivat a