La cursa i caminada a Queralt en benefici de la Marató de TV3 recull 1.200 euros

La boira i el fred no han aconseguit espantar els esportistes participants

Redacció
16 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:47h
Cursa a Queralt en benefici de la Marató.
Cursa a Queralt en benefici de la Marató. | Mountain Runners
L'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà i el Consell Esportiu del Berguedà han aconseguit recollir 1.203,91 euros amb l'organització d'una cursa i una caminada a Queralt els beneficis de la qual s'han destinat en la seva totalitat a la Fundació de La Marató de TV3. 

Ha estat una matinal esportiva i solidària amb tres modalitats diferents: una cursa de 13,8 km i +863 m de desnivell, una caminada de 8,5 km i +508 m de desnivell, i una cursa infantil amb un circuit urbà pel nucli antic de la ciutat de Berga. 

Com la majoria de pobles de Catalunya, els del Berguedà també han organitzat aquest cap de setmana un munt d'activitats per col·laborar amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. La cursa i caminada a Queralt , que ha comptat amb la col·laboració d'institucions públiques com l'Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà i diverses empreses, ha estat una de les propostes que s'ha viscut aquest diumenge al territori. La boira i el fred no han aconseguit espantar els esportistes de totes les edats que han pujat fins a Queralt.