Els Castellers de Berga arranquen a Gironella amb el llistó «al màxim»

Xavi Torrabadella explica que els objectius de la colla aquesta temporada són realitzar el 2 de 7 o encetar la gamma de 8

Redacció
23 de març del 2015
Actualitzat a les 11:36h
576_1427106777castellers
576_1427106777castellers
 

Els Castellers de Berga han encetat la nova temporada demostrant que estan en plena forma. Així va quedar clar aquest diumenge a la diada que van protagonitzar a la Fira de Sant Josep de Gironella, on van deixar palesa la seva solidesa a l'hora de repetir alguns dels castells més tècnics que havien realitzat fins el moment. 

Segons ha explicat a NacióBerguedà el president de la colla, Xavi Torrabadella, el fet començar amb el 3 i el 4 de 7 demostra que la colla està en un “alt nivell de forma”  ja que, per sobre d'aquests, en queden dos o tres de més tècnics i, normalment, “el millor moment de la temporada arriba entrat el juliol, o a l'octubre i novembre”. En aquest sentit, i per a Torrabadella, l'èxit d'aquestes dues construccions és “la millor manera per començar” i demostra que els Castellers de Berga tenen el llistó posat “al màxim”. 

En aquesta línia, ha destacat que l'objectiu és que la temporada “prometi molt” i, per aconseguir això, caldrà, com a mínim, igualar els resultats de l'anterior. No obstant això, l'ambició dels de la camisa blau marí no s'atura aquí, i ja es plantegen la possibilitat d'encetar el 2 de 7, o poder realitzar un castell de 8: “Tot això és molt complicat, però no ho descartem”. 

Aquest diumenge, els de Berga van actuar conjuntament amb els Sagals d'Osona, que també van signar una bona actuació descarregant el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7. Pel que fa als osonencs, tenen la vista posada en l'actuació de la setmana vinent, al Mercat del Ram de Vic, on s'han plantejat realitzar el primer castell de 8 pisos de la temporada. Pel que fa als berguedans, la Diada va concloure amb dos pilars de 4, el 3 i el 4 de 7, un 4 de 6 amb agulla, i dos pilars de 4 i un de 5 per tancar l'actuació. 
Arxivat a