Jordina Juan guanya l’estatal infantil d’orientació amb Catalunya

La corredora del COB ha aconseguit molt bons resultats al Campionat d'Espanya escolar d'orientació que s'ha celebrat a Valle de Ambroz, a Extremadura

Redacció
11 de desembre del 2019
Actualitzat a les 16:16h
Jordina Juan en plena cursa a Valle del Ambroz, a Extremadura.
Jordina Juan en plena cursa a Valle del Ambroz, a Extremadura. | COB
Jordina Juan, corredora del Club Orientació Berguedà (COB), ha format part de la selecció catalana que ha guanyat en categoria infantil en el Campionat d'Espanya escolar d'orientació celebrat a Valle de Ambroz, a Extremadura, durant aquest passat cap de setmana.
 
El campionat ha tingut tres curses. Dues curses de mitja distància, una d'elles classificatòria (divendres) i la final (dissabte), en què Jordina Juan ha aconseguit la 12a posició, a menys de 6 minuts de la primera classificada; la murciana Lucía García Peñas. Juan ha estat la segona corredora catalana classificada en aquesta cursa darrere de Lola Gabarró. Finalment, hi ha hagut una cursa de relleus, en què Jordina Juan ha aconseguit, amb la resta d'equip, la tercera posició, a només 3 segons dels segons classificats, també integrants de la selecció catalana.
 
Més enllà dels bons resultats aconseguits, Jordina Juan ha estat la primera corredora del COB que s'ha classificat i format part de la selecció catalana en edat escolar. Fins ara, únicament Pau Llorens hi havia arribat. Un exemple de constància i esforç per a molts nens i nenes que també volen aprendre i millorar en el món de l'orientació.
 

Selecció catalana d'Orientació en categoria infantil. Foto: COB