El consell comarcal obre la convocatòria per cobrir 21 llocs de treball

Les convocatòries de Treball i Formació i Enfeina't 2019 ofereixen contractes amb una durada de 6 i 12 mesos al Berguedà

Redacció
10 de desembre del 2019
Un operari de brigada.
Un operari de brigada. | CC Berguedà
El Consell Comarcal del Berguedà ha obert la convocatòria per cobrir 21 llocs de treball. Les convocatòries de Treball i Formació i Enfeina't 2019 ofereixen contractes amb una durada de 6 i 12 mesos. 

Els perfils sol·licitats en el programa de Treball i Formació són 11 de peons de brigada (paleta, jardiners i fusters) i 4 auxiliars administratius. Un total de 15 places. La convocatòria va dirigida a persones aturades de llarga durada que estiguin inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d'ocupació, siguin majors de 45 anys, i no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d’ajuts, o per contra, destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC). Tindran caràcter prioritari les persones majors de 52 anys o que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%.
 
Les persones Interessades que compleixin els requisits anteriors, s'han d’adreçar al SOC per inscriure's en el procés de selecció de les ofertes de Treball i Formació 2019 del Consell Comarcal del Berguedà.

D'altra banda, els perfils sol·licitats per al programa Enfeina't 2019 són el d'1 tècnic de l'àrea de territori, 4 administratius i 1 auxiliar administratiu. La convocatòria va dirigida a persones en situació de desocupació de llarga durada del Berguedà que compleixin tots els requisits legals per poder formalitzar un contracte de treball en el moment de la seva signatura.