El pilot de Guardiola, Marc Calmet, es proclama campió de Catalunya de resistència

El guardiolenc acaba així un any complicat on ha patit una lesió i ha passat per quiròfan

09 de desembre del 2019
Actualitzat a les 20:49h
Marc Calmet (al centre) al circuït de Can Taulé de Súria.
Marc Calmet (al centre) al circuït de Can Taulé de Súria. | Marc Calmet/Instagram
El pilot de Guardiola de Berguedà, Marc Calmet, del Moto Club Baix Berguedà, s'ha proclamat aquest diumenge campió de Catalunya de resistència sobre terra. El guardiolenc ha aconseguit la victòria en imposar-se en la darrera prova del campionat al circuit de Can Taulé de Súria, al Bages. Calmet ha fet equip amb el pilot Joel Vives de l'Anoia i ha guanyat en categoria Sènior i a l'Scratx.

El guardiolenc acaba així un any complicat on ha patit una lesió i ha passat per quiròfan. Aquest 2019 també ha quedat campió a l'Open Baja Aragón, una competició que va celebrar-se el mes de juliol, i sotscampió de Catalunya d'endurades.  "Si ho provem ho podem aconseguir, però sinó estem perduts", ha expressat a les xarxes socials, tot agraint el suport rebut durant aquests mesos difícils.

Nascut a Guardiola de Berguedà el 14 de juliol de 1987, el pilot guardiolenc fa 18 anys que participa en competicions i ha guanyat diversos campionats i subcampionats sobre la motocicleta.

Finalment acabo Campió de Catalunya de Resistència 2019! Guanyant avui la última cursa al circuit de Can Taulé a Súria! Un any complicat... I també una caiguda que em va fer passar per quiròfan fa uns mesos. Gràcies als qui veu ser-hi en aquell moment! Però content per recuperar-me i guanyar el català de Resistència, l’Open Baja Aragón i quedar sotscampió català d’endurades. “Si ho provem ho podem aconseguir, però sinó estem perduts” Gràcies a @superminivives_17 per la cursa i a @guillemfranquesa per l’assistència. #roadtodakar2021 @salmacompeticio @zona7entrenaments @mcbaixbergueda @asnl.es @vilamotor @hebo.factory @cuatransosona @bergaresort