Detinguts tres joves acusats de robatori amb força en una casa de Berga

Els presumptes autors del robatori són tres homes de 22, 23 i 18 anys

Redacció
09 de desembre del 2019
Actualitzat a les 4:03h
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra.
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra. | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra, juntament amb la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet, van detenir el dijous 28 de novembre, tres joves de 22, 23 i 18 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a Berga. 
 
Aquell mateix dia, pels volts de les 6 de la tarda, els mossos havien rebut l'avís d'uns testimonis que informaven que acabaven de veure tres persones entrar en una casa de Berga i poc després fugien del lloc amb un vehicle. Ràpidament, la policia catalana va muntar diversos controls policials, i en el control de la carretera C-16 a Castellbell i el Vilar, un conductor que es trobava a la retenció del control va alertar als agents que dues persones havien sortit corrent d'un vehicle que es trobava uns metres més enrere.
 
Els mossos van aturar el turisme i van identificar els dos ocupants que hi havia a dins. Els agents van comprovar que els dos homes coincidien amb la descripció dels lladres, a més en l'escorcoll del vehicle es van localitzar diversos objectes susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris. Davant d'això, els dos ocupants van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori.
 
Poc després, els mossos van rebre l'avís de la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet que havia localitzat i interceptat a un dels lladres que havia fugit. Quan els mossos van arribar al lloc van comprovar que l'home coincidia amb la descripció d'un dels sospitosos i el van detenir per la seva presumpta implicació amb el robatori. 
 
Els detinguts van passar dissabte 30 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.