Roger Camprubí, subcampió universitari de Catalunya de cros

Un altre atleta berguedà, Roger Comellas (UVic), ha quedat en una meritòria sisena posició

02 de desembre del 2019
Actualitzat a les 20:20h
Podi dels campionats universitaris de cros.
Podi dels campionats universitaris de cros. | JAB Berga
Els atletes del JAB Berga, Roger Camprubí, de la Universitat de Lleida (UDL), i Roger Comellas, de la Universitat de Vic (UVic), van disputar aquest passat cap de setmana el Campionat de Catalunya Universitari de cros amb uns excel·lents resultats. Roger Camprubí, estudiant del doble grau d'Educació Infantil-INEFC de la UDL, va pujar al segon graó del podi proclamant-se subcampió universitari de Catalunya de cros amb un temps de 25'42. La prova va disputar-se al Parc Remolins de Tortosa.

Camprubí va quedar només dos segons per darrere de l'atleta de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Nestor Altaba, que va endur-se l'or (25'40). Va completar el podi Arnau Montiel, de la UVIC, amb 18'28. Per la seva banda, Roger Comellas (UViC) va quedar en una meritòria sisena posició.

En la categoria femenina, la guanyadora va ser la atleta del País Basc, Jone Zabaleta (Universitat de Lleida), actual posseïdora del rècord dels 5km urbans de Berga. Zabaleta és estudiant del doble grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i en Fisioteràpia de la UDL.

ls atletes del JAB Berga, Roger Camprubí, de la Universitat de Lleida (UDL), i Roger Comellas, de la Universitat de Vic (UVic) han fet un excel·lent paper. Foto: JAB Berga