VÍDEO Recupera aquí les imatges de la macrocantada que va unir 2.000 veus contra el càncer a Berga

Mig any després, The Sing Sang Sung ha publicat el vídeo d'aquella impressionant trobada en què centenars de veus a l'uníson van fer sonar "Caminem Junts" de Doctor Prats a la plaça de Sant Pere

Redacció
29 de novembre del 2019
Actualitzat a les 18:58h
Macrocantada solidària contra el càncer a Berga.
Macrocantada solidària contra el càncer a Berga. | Vídeo | The Sing Sang Sung


Una macrocantada solidària contra el càncer va reunir l'1 de maig d'enguany unes 2.000 persones a la plaça de Sant Pere de Berga amb la cançó "Caminem lluny" de Doctor Prats. L'activitat en benefici del servei d'oncologia de l'Hospital Sant Bernabé de Berga va omplir la plaça més emblemàtica de la ciutat i va tenyir-la de color corall. 

Mig any després, el moviment The Sing Sang Sung ha publicat a Youtube el vídeo d'aquella impressionant trobada. Persones de totes les edats van aplegar-se a Berga aquella tarda per una causa solidària que va unir les seves veus en el marc de la campanya "Fem el camí al teu costat" dels Mossos d'Esquadra, que cada any recull diners pels hospitals de la Catalunya Central. 

Els músics Jordi Costa i Guillem Soler van ser els encarregats d'ensenyar la cançó als participants reunits al centre de la capital berguedana durant prop de 3 hores. 
Arxivat a