El porta a porta patirà afectacions durant els festius de Nadal i Reis

El consell comarcal ha informat en un comunicat que "aquests canvis estan pensats perquè el personal de les empreses no hagi de treballar en moments assenyalats i, al mateix temps, oferir la màxima qualitat del servei"

29 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:55h
Cubells i bosses d'envasos al barri de Santa Eulàlia (arxiu).
Cubells i bosses d'envasos al barri de Santa Eulàlia (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
El Consell Comarcal del Berguedà coordinarà el canvi d'alguns horaris i dies de recollida als 12 municipis porta a porta de cara a les festes nadalenques. 

L'ens comarcal ha informat en un comunicat, a poc menys d'un mes d'aquestes dates, que "aquests canvis estan pensats perquè el personal de les empreses no hagi de treballar en moments de l’any molt assenyalats i, al mateix temps, oferir la màxima qualitat del servei a la població, mantenint les freqüències de recollida setmanal de cada fracció". 

Quins són aquests canvis?

A Gironella, el diumenge 5 de gener, l'orgànica comercial s'haurà de treure al carrer abans de les 12 del migdia, en comptes d'abans de les 10 del vespre com es fa habitualment. 

A Puig-reig, aquest mateix canvi d'horari també se succeirà els dimarts 24 i 31 de desembre que hi ha recollida d'orgànica i envasos i el mateix diumenge 5 de gener que es recull el rebuig i l'orgànica comercial. Aquestes fraccions s'hauran de treure al carrer abans del migdia.

A Casserres i Olvan no hi haurà recollida de paper, cartró i orgànica dimecres 1 de gener, sinó que es farà dijous 2 de gener

A Sant Julià de Cerdanyola, la Pobla de Lillet, Bagà, Guardiola de Berguedà, Cercs, Avià i Vilada, en comptes de fer-se recollida d'orgànica el dimecres 25 de desembre i l'1 de gener, aquesta es farà divendres 27 de desembre i 3 de gener. A més, cal tenir en compte que dissabte 28 de desembre i dissabte 4 de gener hi haurà recollida de paper i cartró. 

A Berga, en comptes de recollir l'orgànica i el paper i cartró el dimarts 24 i 31 de desembre, el servei de recollida passarà els dimecres 25 de desembre i 1 de gener. Així mateix, el rebuig que s'havia de treure al carrer els dimecres 25 de desembre i 1 de gener, es recollirà els dilluns 23 i 30 de desembre a la capital berguedana.