Gironella acull la gala que anunciarà la ciutat europea on es farà la mostra de la cultura popular catalana 2020

La segona gala de l'any de l'Adifolk se celebra aquest dissabte al Local del Blat amb l'entrega de diversos premis al teixit cultural del país

Redacció
29 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:44h
El 32è Aplec Internacional es va fer a Copenhaguen (Dinamarca).
El 32è Aplec Internacional es va fer a Copenhaguen (Dinamarca). | Adifolk

 El 32è Aplec Internacional es va fer a Copenhaguen (Dinamarca). Foto: Adifolk


Són moltes i diverses les entitats culturals que col·laboren cada any en les activitats organitzades per l’Associació per a la Difusió del Folklore (Adifolk). Per prestigiar i reconèixer tota aquesta feina, aquest pròxim dissabte 30 de novembre se celebrarà a Gironella la segona Gala de l’Any d’Adifolk. Durant la cerimònia, que tindrà lloc al Local del Blat, a les 6 de la tarda, es faran públic els guardonats en les categories Premi al Grup de l’Any 2019, Premi a la Federació de l’Any 2019 i Premi a la Persona de l'Any 2019.
 
Durant la cerimònia es farà un repàs de les activitats organitzades per Adifolk l’any 2019: el 32è Aplec Internacional a Copenhaguen (Dinamarca), la tercera edició de la Diada d’Adifolk a Perpinyà emmarcada dins els actes de la “Capital de la Sardana 2019”, les 47enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, així com també la participació d’Adifolk en els principals esdeveniments del món de la cultura popular arreu de Catalunya.
 
Un del moments més esperats de la vetllada arribarà amb la proclamació de la ciutat europea que acollirà el 33è Aplec Internacional 2020, la gran mostra de la cultura popular catalana a l'exterior.
 
La Gala de l’Any se celebra anualment de manera itinerant pel territori, després de la 1a edició l’any 2018 a Montblanc (Conca de Barberà), aquest 2019 arribarà a la Perla del Llobregat, gràcies al suport i la predisposició de l'Ajuntament de Gironella.
Arxivat a