Núria Cascante puja al tercer graó del podi de la Jean Bouin, la prova atlètica en ruta degana de l'Estat

La 96a edició de la prova ha deixat molt bon sabor de boca als atletes del JAB Berga

28 de novembre del 2019
Actualitzat a les 19:37h
Destacada actuació de la baganesa Núria Cascante en la cursa absoluta d'open de 5 quilòmetres femenina.
Destacada actuació de la baganesa Núria Cascante en la cursa absoluta d'open de 5 quilòmetres femenina. | JAB Berga

Destacada actuació de la baganesa Núria Cascante en la cursa absoluta d'open de 5 quilòmetres femenina. Foto: JAB Berga


La 96a edició de la Jean Bouin Mundo Deportivo-Gran Premi Allianz, que s'ha celebrat fa uns dies a Barcelona, ha deixat molt bon sabor de boca als atletes del JAB Berga. La baganesa Núria Cascante ha estat tercera (17' 54") amb una actuació destacadíssima en la cursa absoluta d'open de 5 quilòmetres femenina. Això li ha suposat aconseguir una marca personal i rècord del Berguedà. 

També la debutant Ariadna Arisó ha assolit un magnífic resultat amb un temps de 20 minuts i 21 segons, quedant en quinzena posició entre les competidores femenines de la prova. 

A l'apartat masculí, Guillem Fernández ha assolit la 8a posició amb un temps de 15 minuts i 45 segons, Roger Comellas ha estat 18è (16' 31") i el veterà Alfonso López ha aconseguit un temps meritori de 19 minuts i 29 segons. En la prova de 10 quilòmetres, Marc Valdés ha quedat en 11a posició (33' 42"). 

Nascuda l’1 de febrer de 1920 per iniciativa d'un grup de periodistes amants de l’atletisme, la Jean Bouin Mundo Deportivo-Gran Premi Allianz és la prova atlètica en ruta degana de l'Estat, així com la competició d’atletisme més veterana del país al marge dels Campionats oficials de Catalunya i d’Espanya de pista i de cros. La prova ha reunit més de 6.000 corredors.