Berga regalarà plantes als veïns que responguin una enquesta sobre el porta a porta

L'acció es farà aquest dissabte 30 de novembre a la plaça de les Fonts, des de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia

Redacció
27 de novembre del 2019
Actualitzat a les 20:31h
Porta a porta al centre de Berga (arxiu).
Porta a porta al centre de Berga (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
L'Ajuntament de Berga regalarà plantes als veïns que responguin una enquesta sobre el servei de recollida de residus del porta a porta que funciona des de fa un any. Tècnics del consistori repartiran les plantes i faran les corresponents enquestes aquest dissabte 30 de novembre a la plaça de les Fonts, des de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia. 

Un any després de la implantació del nou sistema de recollida de residus, el reciclatge a la capital berguedana - i a la resta de municipis del porta a porta - s'ha triplicat. El consistori regalarà aquestes plantes "amb la voluntat d'agrair a la ciutadania de Berga els bons resultats obtinguts durant el primer any d'implantació del nou sistema de recollida de residus", han explicat fonts municipals. Però també hi inclourà la realització d'una enquesta per copsar els neguits i les opinions dels ciutadans respecte al nou sistema.

Les mateixes fonts han concretat que l'acció, anomenada "Arrelem el porta a porta", ja es va dur a terme el passat 16 de novembre a la plaça Viladomat, en el marc de la Setmana de Prevenció de Residus on es van lliurar més de 150 plantes als veïns i veïnes de la ciutat. 
Arxivat a