Els Mountain Runners organitzen una matinal esportiva per a la Marató de TV3

L'esdeveniment tindrà lloc el 15 de desembre amb dues curses i una caminada a Queralt

Redacció
27 de novembre del 2019
Actualitzat el 29 de novembre a les 16:59h
Moment d'una cursa.
Moment d'una cursa. | Josep Cruz
L'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà organitza, el proper 15 de desembre, una cursa i una caminada a Queralt de la qual els beneficis obtinguts es destinaran en la seva totalitat a la Fundació de la Marató de TV3.
 
El club proposa una matinal esportiva i solidària amb tres modalitats diferents: una cursa de 13,8 quilòmetres i 863 metres de desnivell; una caminada de 8,5 quilòmetres i 508 metres de desnivell; i una cursa infantil amb un circuit urbà pel casc antic de la ciutat. La sortida i arribada serà a les 9 del matí a la Plaça de Sant Pere de Berga i les inscripcions es tramitaran a la mateixa plaça a partir de tres quarts de 8 del matí. Tothom qui ho desitgi ja pot preinscriure's a la jornada solidària omplint un formulari al web.
 
Fonts del club han informat que, tant la caminada com la cursa, estan obertes a persones de totes edats i condició física. Amb aquest esdeveniment, el club ha expressat que vol que sigui un acte lúdic i solidari en què tothom qui ho desitgi hi pugui participar i aportar el seu granet de sorra amb La Marató de TV3, enguany destinada a les malalties minoritàries.