Unes 1.200 persones ballen al ritme dels Catarres en el concert solidari a benefici de l'Arlet

El 100% dels diners recaptats es destinaran a finançar el tractament d'una nena del municipi malalta de càncer

26 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:53h
El concert solidari dels Catarres a Sant Jordi de Cercs.
El concert solidari dels Catarres a Sant Jordi de Cercs. | Els Catarres
El concert dels Catarres va omplir dissabte el pavelló de Sant Jordi de Cercs de solidaritat.  Unes 1.200 persones s'hi van aplegar per gaudir d'una nit especial amb un gran concert en el qual van sonar tots els èxits més coneguts del grup, i que destinarà el 100% dels seus beneficis a finançar el tractament d'una nena del municipi malalta de càncer, la petita Arlet, que pateix un neuroblastoma.

Els Catarres van començar a tocar una estona abans de mitjanit, dedicant la seva actuació a l'Arlet. Els seus membres han estat en tot moment en contacte amb la nena - que és fan convençuda del grup - i amb la seva família, per donar-los ànims i fer-los arribar algunes sorpreses. 

El concert va ser tot un èxit i va comptar amb una gran posada en escena, una sonorització i il·luminació espectaculars i un públic molt entregat, majoritàriament format per famílies amb els seus fills, que van poder passar una bona nit a ritme de les cançons més conegudes dels Catarres, alhora que posaven el seu granet de sorra per a una bona causa. El pavelló va vibrar de valent tota la nit, i ho va fer especialment amb cançons com "Vull estar amb tu", "Rock & Roll", "Fins que arribi l'alba" o "En peu de guerra".

Amb "Jennifer", la cançó que va llançar el grup a la fama i que dissabte el públic va demanar amb insistència, va arribar el punt més àlgid de la nit. Un altre dels moments especials es va viure quan, arribant al final del concert, el cel es va cobrir d'una pluja de confeti lluent, que va donar encara més empenta a la festa, deixant una bonica imatge final.

Després dels Catarres, va arribar el torn dels Animal Show DJ's, un grup molt divertit que no va parar d'animar en tot moment el pavelló de Sant Jordi de Cercs amb una pensada selecció musical, aconseguint que la gent no parés de ballar fins al final. 

Tots els beneficis d'aquest concert, aniran a la bossa que, des del municipi de Cercs, s'està recaptant per destinar a "Tot és possible", la campanya per curar l'Arlet, una quantitat que va creixent i que es desvetllarà definitivament quan s'hagin completat tots els actes del calendari, segons ha explicat l'organització en un comunicat. 
 

Moment del concert dels Catarres. Foto: Cedida

 

El concert solidari dels Catarres a Sant Jordi de Cercs. Foto: Cedida