La segona Quina Berguedana treu a la venda 800 entrades

Com a novetat, aquest any es farà un cinquè bingo que serà solidari, dedicat al col·lectiu solidari "Sense Por"

Redacció
26 de novembre del 2019
Actualitzat a les 15:04h
Foto de la primera Quina Berguedana, que l'any passat va superar totes les expectatives.
Foto de la primera Quina Berguedana, que l'any passat va superar totes les expectatives. | Cedida
La segona Quina Berguedana treu demà a la venda les seves entrades. El proper dissabte 21 de desembre a dos quarts d'11 de la nit, mitja hora més tard que l'any passat, el Pavelló Vell de Berga acollirà la quina. L'acte, organitzat pel Club Esportiu Berga, el Bàsquet Berga, l'Handbol Berga, els Mountain Runners i la secció de voleibol del Club Esquí Berguedà va ser un èxit en la seva primera edició l'any passat, superant  es més de 700 persones previstes, i es proposa créixer enguany. 
 
Aquest dimecres 27 de novembre es posaran a la venda 800 entrades, 100 més que l'any passat, que es podran comprar al Bar de la Piscina, a Assegurances Bilbao, a la Impremta Casals i al Món Molins a un preu de 20 euros. Cada entrada equival a un seient amb un cartó per jugar, per poder controlar l'aforament. Al Pavelló es podran comprar més cartons per jugar.

La segona Quina Berguedana tornarà a repetir el mateix format de l'any passat, així com els
presentadors i col·laboradors. La gala serà presentada pel dinamitzador Josep Badia i la periodista Judit Jordana, i amenitzada amb el punxadiscos Toni Malé i l'encarregat de la part tècnica serà Dani Magyc.

Més de 500 regals i un viatge valorat en 1.500 euros
 
Les cinc entitats esportives de la ciutat han aconseguit que col·laborin a la segona Quina Berguedana més de 200 entitats de tot el Berguedà, i amb Ballús S.A com a principal patrocinador. L'acte també rep la col·laboració de l'Ajuntament de Berga. Es repetirà el sistema de joc de l'any passat, amb més de 500 regals que es repartiran a les diferents línies, directes i 4 bingos. El bingo més esperat serà l'últim, que consta d'un viatge valorat en 1.500 euros.

Com a novetat, aquest any es farà un cinquè bingo que serà solidari, dedicat al col·lectiu solidari Sense Por. La Quina Berguedana s'adhereix de nou al Punt Lila, per a la prevenció d'actituds sexistes durant l'oci nocturn, que serà visible durant tot l'esdeveniment.
Arxivat a