Xevi Poll, finalista del concurs de receptes asiàtiques del Fòrum Gastronòmic

El xef de la Destil·leria de Gironella queda tercer als Asian Culinary Awards

20 de novembre del 2019
Actualitzat a les 22:25h
Xevi Poll, finalista del concurs de receptes asiàtiques del Fòrum Gastronòmic.
Xevi Poll, finalista del concurs de receptes asiàtiques del Fòrum Gastronòmic. | UDON
El cuiner Arnau Muñío, del restaurant Direkte Boqueria, ha guanyat la quarta edició del concurs nacional de receptes asiàtiques Asian Culinary Awards, organitzat per UDON en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona. El certamen ha deixat com a finalista un xef berguedà, Xevi Poll, de la Destil·leria de Gironella, i també la xef Carlota Claver del restaurant La Gormanda de Barcelona. 
 
Arnau Muñío ha estat guardonat com el millor cuiner de receptes asiàtiques de país, amb un dels seus plats, l'allipebre ramen, que ha elaborat en directe a la gran final. El guanyador ha aconseguit un viatge a l’Àsia per a dues persones. La segona classificada, Carlota Claver, ha rebut 1.000 eurois, i Xevi Poll, ha quedat tercer amb un premi de 500 euros. 

L'Asian Culinary Awards, que enguany ha celebrat la seva quarta edició, busca la millor recepta de cuina asiàtica del país elaborada per un professional del sector.

Els participants han hagut d'elaborar aquest dimarts un plat de cuina asiàtica davant d'un jurat professional que ha escollit la millor creació, segons la seva originalitat, harmonia, contrast de sabors i combinació d'ingredients. Els especialistes d'UDON van seleccionar prèviament els tres finalistes entre una llarga llista d'aspirants. 
 
 
Arxivat a