La gironellenca Lorena Medina es proclama campiona de Catalunya absoluta de gimnàstica artística

Una vintena llarga de gimnastes de l'EGIBA han participat al Campionat de Catalunya celebrat a Vic

Redacció
19 de novembre del 2019
Lorena Medina amb el trofeu que l'acredita com a campiona de Catalunya
Lorena Medina amb el trofeu que l'acredita com a campiona de Catalunya | EGIBA
La gimnasta de l'EGIBA, la gironellenca Lorena Medina, s'ha proclamat campiona de Catalunya absoluta en la modalitat de Gimnàstica Artística Femenina obtenint el trofeu de la UFEC. Andrea Carmona, en la mateixa categoria va aconseguir el bronze, i Mar Palliso va obtenir la plata en l'aparell de barra i en bronze en salt. El Pavelló Municipal Castell del Plà de Vic ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya.

En la categoria júnior, Berta Monteagudo ha finalitzat tercera, mentre que Berta Franquesa ha acabat la competició en setena posició. Per la seva part, Ona Sánchez ha estat plata en la categoria infantil, i les benjamins Maria Comallonga, Júlia Garcia i Júlia Sànchez han acabat, respectivament, en 5a 7a i 8a posició. En la categoria de base, Glòria Calm, ha pujat al tercer graó del podi, i Berta Bayona ha acabat 8a.

En Gimàstica Artística Masculina, Martí Flores s'ha proclamat campió de Catalunya juvenil. L'equip format per Aitor Gómez, Pau Sucias, Alvaro Giráldez, Martí Estarli i Arnau Delgado, ha obtingut la primera posició en la categoria infantil. Aitor Gómez i Pau Sucias, s'han endut el 2n i tercer lloc, respectivament.

Pel que fa la categoria de base, Pau Alberch ha quedat subcampió de Catalunya aleví, destacant la seva primera posició en anelles, i d'altra banda Biel Díaz ha quedat 4t, amb molt bones notes als aparells. Adán Castells ha competit a la categoria de base 3.

L'equip de promoció 1, format per Adam Dalmau, Otger Guerrero, Quim Martínez, Unai Muñoz i Maximiliano Otin han quedat sisens per equips, i el de promoció 2 format per Jan Ramos, Lluc Segura i Marc Martín ha quedat novè. En promoció 3, Àlex Peña, Yeray Casas i Edgar Amil han obtingut la 6a posició, i el veterà del club, Pep Sànchez, ha obtingut l'or en promoció 5.